Pompă de căldură pentru piscină BWT Inverter Connect IC 14.2 Kw
Pompă de căldură pentru piscină BWT Inverter Connect IC 14.2 Kw

Pompă de căldură pentru piscină BWT Inverter Connect IC 14.2 Kw

PRODUCATOR: BWT

COD: XIC14.2

Stoc epuizat

 

  • INTUITIVĂ ȘI MODERNĂ: Sistem de control pentru optimizarea performanței de încălzire, 3 moduri la alegere, compatibil cu aplicația pentru smartphone.
  • PUTERNICĂ ȘI EFICIENTĂ: Pompă de căldură cu tehnologie full inverter, are COP (Coeficientul de performanță) îmbunătățit cu 20 - 30%. În cazul unei pompe de căldură, eficiența acesteia este raportul dintre energia termică utilă produsă și consumul de energie electrică.
  • PACHETUL CONȚINE: Pompă de caldură inclusiv racorduri hidraulice, capac pentru iarnă, picioare Silent Bloc, scurgere condens.

Pompa de căldură pentru piscină BWT Inverter Connect își optimizează performanța automat pentru a asigurara funcționarea cea mai eficientă, păstrând un nivel acustic minim.

Funcția Full Inverter îi permite să își adapteze puterea de funcționare în funcție de temperaturile setate. Compresoarele și ventilatoarele își modulează frecvențele în timp real pentru a furniza doar energia necesară, reducând astfel consumul de energie și presiunea sunetului pentru o funcționare cât mai discretă.

Datorită sistemului de control inteligent, pompa de căldură BWT Inverter Connect își reglează capacitatea nu numai în funcție de temperatura apei, ci și în funcție de temperatura ambientală, pentru a asigura întotdeauna temperatura optima pentru apa din piscină. Pompa are integrate 3 moduri intuitive de funționare: Max, Eco sau Silențios.

Astfel pompa de căldură funcționează la viteză variabilă cu pornire ușoară și un regim de funcționare care se adaptează la temperatura în prealabil setată/programată.

MODUL WIFI

Prin intermediul funcției WIFI, pompa de căldură BWT Inverter Connect poate fi monitorizată oricând cu doar câteva clicuri accesând aplicația Inverter pentru smartphone. Datele curente sunt afișate în timp real și pompa de căldură poate fi controlată în orice moment și din orice locație. Atenție: Funcția WIFI poate fi utilizată numai dacă pompa de căldură este instalată într-o locație cu WIFI.

FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

Pompele de căldură pentru piscină tradiționale mențin în timpul funcționării un nivel de zgomot constant - chiar și atunci când temperatura apei se apropie de valoarea de referință. În schimb, compresorul pompei de căldură BWT Inverter Connect iși diminuează sesizabil puterea imediat ce temperatura apei se apropie de punctul de referință. Acest lucru reduce la minim nivelul de zgomot.

SPECIFICAȚII

POMPĂ PENTRU PISCINĂ
Dimensiuni (W x H x D): 705x330x970mm
Racord 50 mm hidraulic
Tip schimbător de căldură Spirală din Titan
Cotrol via APP Da
Temperatură de operare 0 - 38 °C
Condiții privind (COP) randamentul la aer 15 °C și apă 26 °C 4.4 - 6.5
Carcasă metal epoxidic (oferă protecție ridicată împotriva coroziunii)
Utilizare recomandată Piscine și bazine cu volume de 65 - 80 m³
Greutate 54 kg
Tehnologie Full inverter inclusă Da
Tip lichid de răcire R32
Putere termică la 15 °C aer și 26 °C apă 4.4-12kW
Putere termică la 28 °C aer și 28 °C apă 5.8 - 14.2kW

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE